Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Video zum RISE-Abdichtungssystem
Installationsvideos für Offshore-Industrie und Schiffbau
Installationsvideos für das Bauwesen
Kostenlose Downloads und Software
Leistungs- beschreibungen
Die neuesten Themen
Leistungserklärungen

Die Leistungserklärungen für SLIPSIL, NOFIRNO und CRUSHER sind auf der Website verfügbar. Die Erklärungen könnten aus den Produktübersichten unter den Menüpunkten Bau-und Schiffbau heruntergeladen werden.


BEELE ENGINEERING LEVERT AFDICHTINGSSYSTEEM TANKOPSLAGTERMINAL HYDROCARBON HOTEL
Beele Engineering heeft het NOFIRNO afdichtingssysteem geleverd voor 11 nieuwe opslagtanks van Hydrocarbon Hotel die in het Westelijk havengebied van Amsterdam worden gerealiseerd. De tanks zijn bedoeld voor de export en blending van benzine en de opslag van benzinecomponenten en biobrandstoffen. De combinatie Henver (MNO Vervat en Hendriks infra) voert de civiele werkzaamheden van het project uit. De totale capaciteit van de tankterminal bedraagt 140.000 m3.
Lesen Sie weiter ...

Nieuwe brochure CSD instortbuizen
De nieuwe, Nederlandstalige uitvoering van de brochure over de CSD instortbuizen is gereed.
U kunt de brochure hier downloaden. Meer informatie over de CSD instortbuizen is hier te vinden.

BEELE ENGINEERING MET INSTORTBUISSYSTEEM OP BETON VAKDAGEN

Beele Engineering neemt deel aan de Beton Vakdagen die van 27 t/m 29 september a.s. worden georganiseerd in de Evenementenhal Gorinchem. Centraal op de stand van Beele Engineering (nr. 150) staan de kunststof CSD-instortbuizen voor kabel- en buisinvoeren. De maatvoering van de buizen is afgestemd op het programma SLIPSIL afdichtingspluggen waarmee de invoeren gas- en waterdicht worden afgedicht.  Met de instortbuizen biedt het bedrijf uit Aalten een slim en uiterst installatievriendelijk alternatief voor de veel gebruikte kunststof buizen. Deze raken na het uitharden van het beton veelal los en zijn daarmee een potentiële bron van lekkage.

Lesen Sie weiter ...

Beele Engineering maakt STABU-teksten voor brandveiligheid en waterdichtheid

Beele Engineering heeft STABU-teksten ontwikkeld voor haar brandwerende en waterdichte afdichtingsystemen voor de woning- en utiliteitsbouw. De teksten kunnen door architecten, adviseurs en bestekschrijvers worden gebruikt om efficiënt bestekken met Beele-producten en -systemen te maken.

Een groot voordeel van STABU-bestekken is dat deze de juiste informatie bevatten en een complete beschrijving van het werk geven.

De producten waarvoor STABU-teksten beschikbaar zijn en die per september zijn opgenomen in de STABU-systematiek zijn de brandwerende en gas- en waterdichte SLIPSIL afdichtingspluggen voor buizen en leidingen, het waterdichte afdichtingsysteem RISWAT voor buizen en kabels, het brandwerende en gas- en waterdichte NOFIRNO afdichtingsysteem voor buizen en kabels, het brandwerende CRUSHER afdichtingsysteem voor kunststof buizen en het brandwerende ACTIFOAM afdichtingsysteem voor kabels en leidingen.

In de vijf productspecificaties zijn ook alle bijbehorende hulpstukken opgenomen, waaronder doorvoermodulen, instortbuizen voor betonnen bekistingen, FIRSTO brandstops voor kabelpakketten en -goten en NOFIRNO steenwolplaten voor overmaatse doorvoeringen.

De STABU-teksten komen in de loop van september beschikbaar via de websites www.bestekservices.nl en www.nationalebesteksite.nl. Daarnaast is de website van Beele Engineering (www.beele.com) uitgebreid en zijn de bestekteksten per september te downloaden van de website.


Beele Engineering at Gladstone Resources Industry Update Conference

Beele Engineering will be exhibiting at the 3rd Annual Gladstone Resources Industry Update Conference in Australia.The Conference will be your chance to meet all the protagonists involved in Gladstone's future progression. Meet and do business with the experts and see how Gladstone can form a financially successful element of your future strategy. And of course, discuss all your questions and problems regarding fire-safe and gas and watertight sealing of pipe and cable penetrations with our specialists.

21 - 22 June 2011 | CQUniversity, Australia - Gladstone Campus, Leo Zussino Building


<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next > End >>

Article 1 - 6 of 50