Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Video zum RISE-Abdichtungssystem
Installationsvideos für Offshore-Industrie und Schiffbau
Installationsvideos für das Bauwesen
Kostenlose Downloads und Software
Leistungs- beschreibungen
Die neuesten Themen
Beele Engineering maakt STABU-teksten voor brandveiligheid en waterdichtheid

Beele Engineering heeft STABU-teksten ontwikkeld voor haar brandwerende en waterdichte afdichtingsystemen voor de woning- en utiliteitsbouw. De teksten kunnen door architecten, adviseurs en bestekschrijvers worden gebruikt om efficiënt bestekken met Beele-producten en -systemen te maken.

Een groot voordeel van STABU-bestekken is dat deze de juiste informatie bevatten en een complete beschrijving van het werk geven.

De producten waarvoor STABU-teksten beschikbaar zijn en die per september zijn opgenomen in de STABU-systematiek zijn de brandwerende en gas- en waterdichte SLIPSIL afdichtingspluggen voor buizen en leidingen, het waterdichte afdichtingsysteem RISWAT voor buizen en kabels, het brandwerende en gas- en waterdichte NOFIRNO afdichtingsysteem voor buizen en kabels, het brandwerende CRUSHER afdichtingsysteem voor kunststof buizen en het brandwerende ACTIFOAM afdichtingsysteem voor kabels en leidingen.

In de vijf productspecificaties zijn ook alle bijbehorende hulpstukken opgenomen, waaronder doorvoermodulen, instortbuizen voor betonnen bekistingen, FIRSTO brandstops voor kabelpakketten en -goten en NOFIRNO steenwolplaten voor overmaatse doorvoeringen.

De STABU-teksten komen in de loop van september beschikbaar via de websites www.bestekservices.nl en www.nationalebesteksite.nl. Daarnaast is de website van Beele Engineering (www.beele.com) uitgebreid en zijn de bestekteksten per september te downloaden van de website.