Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Video zum RISE-Abdichtungssystem
Installationsvideos für Offshore-Industrie und Schiffbau
Installationsvideos für das Bauwesen
Kostenlose Downloads und Software
Leistungs- beschreibungen
Die neuesten Themen
BEELE ENGINEERING MET INSTORTBUISSYSTEEM OP BETON VAKDAGEN

Beele Engineering neemt deel aan de Beton Vakdagen die van 27 t/m 29 september a.s. worden georganiseerd in de Evenementenhal Gorinchem. Centraal op de stand van Beele Engineering (nr. 150) staan de kunststof CSD-instortbuizen voor kabel- en buisinvoeren. De maatvoering van de buizen is afgestemd op het programma SLIPSIL afdichtingspluggen waarmee de invoeren gas- en waterdicht worden afgedicht.  Met de instortbuizen biedt het bedrijf uit Aalten een slim en uiterst installatievriendelijk alternatief voor de veel gebruikte kunststof buizen. Deze raken na het uitharden van het beton veelal los en zijn daarmee een potentiële bron van lekkage.

De nieuwe buizen zijn vervaardigd van slagvast kunststof dat bestand is tegen de belasting die optreedt wanneer het beton wordt getrild om luchtinsluiting te voorkomen. De buizen zijn voorzien van een flens die niet alleen voor fixatie in het beton wordt gebruikt, maar ook een effectieve barrière tegen water biedt.

De instortbuizen worden als compleet systeem geleverd, waarbij naast de instortbuizen ook een verlengstuk wordt geleverd dat op de bouwplaats door de installateur zelf op lengte kan worden gemaakt en over de instortbuis wordt geschoven. Op deze manier kan de set eenvoudig op de breedte van de bekisting kan worden aangepast. Voor extreem brede bekistingen is een connector leverbaar, waarmee twee verlengstukken met elkaar worden gekoppeld. Het programma omvat verder een fixatiering die de instortbuis tijdens het storten op de bekisting fixeert.

De CSD instortbuizen van Beele Engineering sluiten naadloos aan op het programma SLIPSIL afdichtingspluggen. Kenmerkend voor deze plug is de eenvoudige installatie: met het invetten en in de doorvoeropening drukken van de plug is de afdichting een feit. SLIPSIL afdichtingspluggen worden vervaardigd van het brandwerende rubber NOFIRNO, dat een levensduur heeft van meer dan 20 jaar. De pluggen kunnen ook worden toegepast voor doorvoeringen die naast gas- en waterdicht ook brandwerend moeten zijn. Voor deze toepassing dient gebruik te worden gemaakt van de metalen variant van de CSD instortbuis.