Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
RISE video
Bouw installatievideo´s
Offshore/Scheepsbouw installatievideo´s
Gratis downloads & software
Bestekteksten

Experts in brandveiligheid en waterdichtheid

Beele Engineering is dé partner voor brandwerende en waterdichte afdichtingsoplossingen voor kabel- en buisdoorvoeringen. Al meer dan 35 jaar levert ons bedrijf ‘s werelds beste brandwerende en gas-, rook- en waterdichte afdichtingsystemen. Wij worden erkend als dé experts in passieve brandveiligheid. Voor ons is brandveiligheid geen discussie - we care.

We care – voor uw veiligheid, onze business en het milieu.


Gebruiksvriendelijke oplossingen
Onze producten onderscheiden zich door hun gebruiksvriendelijkheid. Onze ‘fool proof’ R&D-filosofie vormt de beste garantie dat installatiefouten zoveel mogelijk worden voorkomen. De producten die wij leveren zijn het resultaat van langdurige onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen. Onze eigen R&D-afdeling, met erkend laboratorium, verlegt voortdurend de grenzen van rubber- en kunststoftechnologie en systeemtechniek. Omdat wij beschikken over eigen faciliteiten zijn wij in staat producten grondig te testen onder omstandigheden de praktijk zo dicht mogelijk benaderen. Deze aanpak garandeert dat onze producten optimaal presteren in de omgeving waarin u ze toepast: optimale brandveiligheid.


Beste total cost of ownership
De gebruiksvriendelijkheid, intensieve tests en hoge productkwaliteit dragen bij aan duurzaamheid, minimale onderhoudskosten en een lange levensduur. Daarom bieden onze producten de beste Total Cost of Ownership. En minstens zo belangrijk: de producten functioneren op het moment dat het ertoe doet – vandaag, morgen en vele jaren daarna.

Totaaloplossingen

Onze veelzijdige en veelomvattende productenpakket stelt ons in staat om voor nagenoeg ieder probleem en voor iedere markt een oplossing te bieden. Zelfs in geavanceerde ruimtevaartapplicaties worden onze producten toegepast. Op basis van onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij voor u ook maatwerk-oplossingen leveren!


Geavanceerde productie
Onze R&D-, test- en productiefaciliteiten behoren tot de meest geavanceerde ter wereld. Wij werken met een ongekende betrokkenheid volgens een streng ISO-systeem. Onze investeringsprogramma is geavanceerde productie- en testapparatuur en state-of-the-art technologie garandeert de veiligheid van mensen, installaties en het milieu. Van R&D en testen tot productie en levering – wij bieden alles uit één hand.