Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
RISE video
Bouw installatievideo´s
Offshore/Scheepsbouw installatievideo´s
Gratis downloads & software
Bestekteksten
Laatste onderwerpen
Gezocht: gedreven trekker R&D team
Innovatie en ontwikkeling spelen een grote rol en zijn erg belangrijk om voorop te blijven lopen met kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor het realiseren van brandveilige en waterdichte doorvoeren voor wereldwijde klanten. Daarom is de R&D afdeling van Beele Engineering uiterst belangrijk om diverse projecten tot een goed einde te brengen. R&D beschikt over een uitgebreid geoutilleerd laboratorium waarin een klein team van jonge professionals werkzaam is. Voor de verdere uitbreiding en professionalisering van de R&D is Beele Engineering op zoek naar een gedreven trekker van de R&D. Lees de volledige functie op onze LinkedIn pagina

Gezocht: Inspirerend trekker internationale sales
Beele Engineering is voortdurend bezig met verbetering van de verkooporganisatie. Hiervoor zijn wij momenteel op zoek naar een gedreven trekker van de internationale verkooporganisatie. Lees de volledige functie op onze LinkedIn pagina

Feestelijke kick-off Sealing Valley
Met een feestelijke kick-off is de bouw van Sealing Valley van start gegaan. De bouw van Beele Engineering’s Center of Excellence vindt gefaseerd plaats; verwacht wordt dat de eerste fase eind 2018 is afgerond. Met de bouw van de 45.000 m2 grote campus is een investering van 20 miljoen gemoeid. Ter gelegenheid van de kick-off onthulden burgemeester J.A. Gerritsen en wethouder T. Kok van de gemeente Aalten samen met de heer en mevrouw Beele een viertal borden die de komende periode de bouwlocatie zullen sieren.

beele sealing valley_small.jpg

Lees meer...

Nieuwe brochure bouw en industrie
Er is een nieuwe brochure uitgegeven waarin de verschillende afdichtsystemen en -oplossingen voor de bouw en industriële installaties worden gepresenteerd. De brochure is met name interessant voor diegenen die betrokken zijn bij de specificatie, het ontwerp, de implementatie en installatie van brandwerende en water-, gas- en rookdichte afdichtoplossingen voor kabel en buisdoorvoeringen.

Exemplaren van de brochure kunnen hier worden gedownload


Aarbevingsbestendig afdichtingssysteem
Aardbevingsbestendig bouwen? Daar hoort een bijpassend afdichtingssysteem bij: NOFIRNO. Deze video geeft een indruk van de eenvoudige installatie en ongekende functionaliteit.

Drinkwaterkeur voor AQUASTOP en NOFIRNO-systeem
Gezond, schoon en zuiver drinkwater is voor de mens letterlijk van levensbelang. Maar niet alleen voor de persoonlijke gezondheid en hygiëne, ook voor tal van industriële toepassingen is drinkwater essentieel. Daarom wordt het Kiwa Drinkwaterkeur steeds belangrijker voor materialen die in aanraking kunnen komen met drinkwater. Recent werden ook de NOFIRNO rubber en –kit en de AQUASTOP kneedrubber van Beele Engineering met positief resultaat beoordeeld op hun geschiktheid voor drinkwatertoepassingen.

Lees meer...

<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Article 1 - 6 of 60