Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
RISE video
Bouw installatievideo┤s
Offshore/Scheepsbouw installatievideo┤s
Gratis downloads & software
Bestekteksten
Laatste onderwerpen
SLIPSIL pluggen en adapterpluggen doorstaan twee uur durende brandtest voor bouwtoepassingen
SLIPSIL pluggen en SLIPSIL pluggen in combinatie met SLIPSIL verlooppluggen van Beele Engineering zijn gedurende een twee uur durende brandtest succesvol getest conform NEN-EN 1366-3:2009. De brandtest werd uitgevoerd met doorvoeringen van koperen en stalen buizen in een wand van cellenbetonblokken. Alle 14 geteste plugconfiguraties hebben de test succesvol doorstaan en kunnen daarmee in alle gangbare wanden van (cellen)beton in de bouw worden toegepast. De integriteit en thermische isolatie van de SLIPSIL (adapter)pluggen zijn E 120-C/U en EI 120-C/U gekwalificeerd volgens EN 13501-2:2007. Voor de geteste doorvoeringen werd gebruik gemaakt van door Beele Engineering ontwikkelde doorvoerbuizen van een hoogwaardige, brandbestendige kunststof die in de voorgeboorde gaten in de muur werden aangebracht. Deze kunnen ook worden ingestort in normaal beton. Na het aanbrengen van de stalen en koperen leidingen werden de doorvoerbuizen afgedicht met SLIPSIL pluggen en SLIPSIL adapterpluggen.
Daarmee is ├ę├ęn oplossing beschikbaar die voor koper en stalen buizen is goedgekeurd voor instortbuizen en geboorde gaten.

SLIPSIL pluggen van Beele Engineering worden vervaardigd van de hoogwaardige NOFIRNO rubber en zijn speciaal ontwikkeld voor het brandwerend en gas- en waterdicht afdichten van doorvoeringen voor een of meerdere metalen of kunststof buizen. De plug is uiterst eenvoudig te installeren en kan direct na installatie al aan hoge drukken worden blootgesteld.

SLIPSIL adapterpluggen zijn speciaal bedoeld voor overmaatse doorvoeringen. De SLIPSIL adapterpluggen kunnen in de standaard SLIPSIL pluggen worden geïnstalleerd.

Het hoogwaardige rubbermateriaal van de SLIPSIL (adapter)plug behoudt ook op lange termijn haar eigenschappen en is bestand tegen weersinvloeden, UV, ozon, schokken en trillingen. De rubber leent zich voor temperaturen tot -50 ┬░C van +180 ┬░C, waardoor de pluggen net zo goed kunnen worden toegepast in arctische omgevingen als voor hoge temperatuur- en stoomleidingen.