Click on the slide!

Bouwoplossing

Hoogwaardige afdichtingsystemen

We bieden een hoogwaardig programma afdichtingsproducten voor alle toepassingen. Producten van BEELE worden wereldwijd toegepast in de bouw, grond-, weg- en waterbouw, farmaceutische , petrochemische, civiele en computer & IT-industrie.

Click on the slide!

Offshore technologie

Profiteer van onze expertise

Wij begrijpen als geen ander dat voor omgevingen met een hoog risicoprofiel bijzondere eisen aan veiligheid stellen. BEELE Engineering biedt engineers en specialisten al meer dan 30 jaar oplossingen voor de meest veeleisende situaties. Brandwerende, gas-, rook- en waterdichte oplossingen die de veiligheid van mensen en installaties garanderen.

Click on the slide!

Scheepsbouw oplossing

Uw veiligheid staat voorop

Het complete programma BEELE producten is onder de zwaarst mogelijke omstandigheden getest en kunnen dan ook in alle omgevingen worden toegepast: van onderzeeër tot vliegdekschip. De producten zijn licht van gewicht, compact en ruimtebesparend en bieden de hoogst mogelijke graad van veiligheid.

Click on the slide!

Nieuwe technologie

Innovatie als drijfveer

Onze R&D-, test- en productiefaciliteiten behoren tot de meest geavanceerde ter wereld. De fabriek is voorzien van state-of-the-art machines, die volledig op maat van onze specificaties zijn ontwikkeld. Wij werken met een ongekende betrokkenheid volgens een hoogwaardig ISO-systeem.

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
RISE video
Bouw installatievideo´s
Offshore/Scheepsbouw installatievideo´s
Gratis downloads & software
Bestekteksten
We Care - Veiligheid, Betrouwbaarheid, Betrokkenheid

Op elk moment van de dag, in elk bedrijf, in elke situatie bestaat de dreiging van brandgevaar. Al meer dan drie decennia is Beele Engineering specialist in passieve brandveiligheidssystemen. Systemen waarmee de verspreiding van brand, rook, water en gassen via kabel- en buizeninstallaties wordt voorkomen. Met onze superieur afdichtingstechnologie voor kabel- en buisdoorvoeringen zijn wij uitgegroeid tot de onbetwiste nummer één in dit specifieke vakgebied.

Niet alleen de dreiging van water maar ook de schade als gevolg van lekkage worden vaak onderschat. Beele Engineering levert daarom een breed scala geavanceerde oplossingen om deze risico´s te voorkomen. Of het nu gaat om geringe of grote druk- of schokbelastingen: onze systemen bieden een oplossing en genieten wereldwijd erkend een uitstekende reputatie. Wij staan voor u klaar als het erop aankomt.

Deze website informeert u over onze unieke filosofie en over ons bedrijf en onze producten.

Beele Engineering - We Care


This div will be replaced
Laatste nieuws
Gezocht: gedreven trekker R&D team
Innovatie en ontwikkeling spelen een grote rol en zijn erg belangrijk om voorop te blijven lopen met kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor het realiseren van brandveilige en waterdichte doorvoeren voor wereldwijde klanten. Daarom is de R&D afdeling van Beele Engineering uiterst belangrijk om diverse projecten tot een goed einde te brengen. R&D beschikt over een uitgebreid geoutilleerd laboratorium waarin een klein team van jonge professionals werkzaam is. Voor de verdere uitbreiding en professionalisering van de R&D is Beele Engineering op zoek naar een gedreven trekker van de R&D. Lees de volledige functie op onze LinkedIn pagina

Laatste onderwerpen
Klik hier voor meer nieuws.